Tulevat tapahtumat

Täällä näet kaikki tulevat tapahtumani. Pääset varaamaan paikkasi laittamalla minulle viestiä 045 7835 6506 tai aanimaanhoiva@gmail.com.

Läsnäolon voimaa hevosten kanssa - hetki irti arjesta ihanassa talliympäristössä

Ma 20.5.2024 klo 18-19.15: Läsnäoloharjoitus ja äänimaljarentoutus hevosten kanssa

Paikka: Pärjäläntie 131, Lempäälä, Hevostoiminta Riitta


Osallistumismaksu: 45 e (mobilepay, korttimaksu tai käteinen)


Ilmoittautumiset ja tiedustelut: sähköpostilla aanimaanhoiva@gmail.com tai Whatsapilla 045-7835 6506.


Ota mukaan: oma alusta, mukavat ja sään mukaiset vaatteet, vesipullo ja halutessasi peite, tyyny tai makuupussi. Sateen sattuessa olemme kodassa.


Aluksi koulutettu kehotietoisuusohjaaja Riitta ohjaa läsnäoloharjoituksen, jonka aikana palaat takaisin kehoosi, pois ajatusten kierteestä. Tämän jälkeen kehosi on valmisteltu vastaanottamaan äänimaljojen värähtelyt, jotka rentouttavat ja rahoittavat kehoasi. Hevoset ovat läsnä koko tilaisuuden ajan, ne auttavat sinua rentoutumaan ja maadoittavat voimakkaalla läsnäolollaan. Äänimaljarentoutuksen pitää koulutettu äänimaljahoitaja Äänimaan Annukka. Äänimaljarentoutusta voit kuunnella makuulla, istuen tai seisoen, miten haluat. Voit olla hevosten kanssa samassa aitauksessa tai aidan ulkopuolella. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta hevosista. Tapahtuma on tarkoitettu aikuisille.


Äänimaljahoitoa ei suositella jos kärsit sydämen toimintahäiriöistä, olet syöpähoidoissa tai sinulla on akuutti tulehdustila kehossa.

Läsnäolon voimaa hevosten kanssa - hetki irti arjesta ihanassa talliympäristössä

La 15.6.2024 klo 13-15.30: Äänimaljarentoutus hevosten kanssa ja metsälenkki ratsastaen, taluttaen tai kävellen

Paikka: Pärjäläntie 131, Lempäälä, Hevostoiminta Riitta


Osallistumismaksut: 

70 e (äänimaljarentoutus + metsälenkki ratsain)

60 e (äänimaljarentoutus + metsälenkki taluttaen hevosta) 

45 e (äänimaljarentoutus + metsälenkki kävellen)
(mobilepay, korttimaksu tai käteinen)


Ilmoittautumiset ja tiedustelut: sähköpostilla aanimaanhoiva@gmail.com tai Whatsapilla 045-7835 6506.

 Kerrothan ilmoittautumisen yhdessä haluaisitko lähteä metsään ratsain, taluttaen vai kävellen. Ja jos ratsain, minkälainen ratsastuskokemuksesi on.


Ota mukaan: oma alusta, mukavat ja sään mukaiset vaatteet ja jalkineet, vesipullo ja halutessasi peite, tyyny tai makuupussi. Sateen sattuessa äänimaljarentoutus pidetään kodassa. Tarjoamme lämmintä teetä.


Aluksi nautit äänimaljarentoutuksesta, jonka aikana äänimaljojen värähtelyt rentouttavat ja rauhoittavat kehoasi. Hevoset ovat läsnä ja ne auttavat sinua rentoutumaan, maadoittavat voimakkaalla läsnäolollaan ja laskevat stressitasoasi tehokkaasti. Äänimaljarentoutusta voit kuunnella makuulla, istuen tai seisoen, miten haluat. Voit olla hevosten kanssa samassa aitauksessa tai aidan ulkopuolella.

 
Äänimaljarentoutuksen jälkeen lähdemme metsään. Voit lähteä mukaan ratsastaen, taluttaen tai kävellen. Rentoutuneena metsän stressiä poistavat vaikutukset tehostuvat ja voit nauttia lisäksi hevosten aina läsnäolevasta seurasta. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta hevosista. Tapahtuma on tarkoitettu aikuisille.


Äänimaljarentoutuksen ohjaa koulutettu äänimaljahoitaja Annukka ja metsälenkin ohjaa Riitta, joka on sosiaalipedagoginen hevostoimintaohjaaja, nepsy-valmentaja ja kehotietoisuusohjaaja.


Äänimaljahoitoa ei suositella jos kärsit sydämen toimintahäiriöistä, olet syöpähoidoissa tai sinulla on akuutti tulehdustila kehossa. Hevosten kanssa toimit omalla vastuulla.