Tulevat tapahtumat

Täällä näet kaikki tulevat tapahtumani. Pääset varaamaan paikkasi laittamalla minulle viestiä 045 7835 6506 tai aanimaanhoiva@gmail.com.

Äänimaljat pienryhmärentoutus

Lauantaina 24.2. klo 12 - 13:15 ja Maanantaina 25.3. klo 18 - 19:15

Paikka: Säijärventie 353, Lempäälä, Kortteiston Tila

Osallistumismaksu: 30 e (mobilepay, korttimaksu tai käteinen)
Mukaan mahtuu 3-4 henkilöä.

Ota mukaan: mukavat vaatteet, vesipullo ja halutessasi peite ja tyyny.

Aluksi nostamme intuitiokortit täydenkuun irtipäästämisen teemaan. Teemme muutaman liikkeen avaamaan kehoa, jotta se voi vastaanottaa hoitoa paremmin. Sitten soitan maljoja ja lopuksi on varattu aikaa hoitokokemuksesta keskustelulle.

Pienryhmärentoutuksen aikana pääset nauttimaan äänimaljojen soinnista vielä vahvemmin kuin ryhmärentoutuksessa. Pienryhmärentoutus on yhdistelmä yksilöhoitoa ja ryhmärentoutusta. Hoidon aikana laitan maljoja soimaan kehon päälle, kämmeniin ja jalkoihin. Soitan myös äänimaljakylvyn. Käytössä on äänimaljat, koshi (tuulikello) ja sadekeppi tai merirumpu.

Äänimaljarentoutuksen aikana pääset vaipumaan ihanaan rentouden tilaan. Äänimaljojen harmoniset äänet ja värähtely vievät sinut rauhoittavan unen ja valvetilan rajamaastoon, rauhoittavat sympaattista stressihermostoa ja hoitavat kehoa sekä mieltä. Koko keho rentoutuu ja mieli pääsee matkalle, jolla voit kokea yllättäviäkin asioita.

Äänimaljahoitoa ei suositella jos kärsit sydämen toimintahäiriöistä, olet syöpähoidoissa tai sinulla on akuutti tulehdustila kehossa.