Etäenergiahoito

12.02.2024

Etäenergiahoito voi kuulostaa ihmeelliseltä ja uskomattomalta, mutta kannustan kokeilemaan sitä ennakkoluulottomasti! Energiahoito on lempeä ja turvallinen hoitomuoto, vaikka se ajatuksena saattaa jopa pelottaa tai vähintään arveluttaa. Hoidon etuna on, että pystyt rentoutumaan sen aikana kunnolla, koska otat sen vastaan kotonasi tai missä ikinä haluatkaan olla. Minä teen sinulle hoidon omasta kodistani käsin. Energia välittyy, vaikka olemme eri paikassa. Tätä voi verrata esimerkiksi tilanteeseen, jossa ajattelet ystävääsi ja samalla hetkellä puhelimeesi kilahtaa viesti juuri tältä ystävältä. Energia kulkee välillämme, vaikka emme ole samassa paikassa. Tieteellinen selitys etähoidolle löytyy kvanttifysiikasta. Asiaa on käsitelty enemmän esimerkiksi Johanna Blomqvistin kirjassa Kvanttifysiikasta energiahoitoihin.

Parantava energiani vaikuttaa ensisijaisesti hermostoosi ja sitä kautta kehoon ja mieleen. Hoitoni tarkoitus on palauttaa tasapaino kehoosi ja mieleesi, jolloin kehosi omat parantavat mekanismit saavat tilaisuuden toimia paremmin. Hoidon aikana energiajärjestelmästä purkautuu pois jännityksiä, stressiä ja tunnepatoutumia. Hoito rentouttaa ja lievittää stressiä, lisää elämäniloa ja voimiasi, parantaa keskittymiskykyäsi, luovuutta ja intuitiota. Hoitoa voidaan kohdistaa myös johonkin tiettyyn vaivaan tai kiputilaan kehossasi tai henkisesti haastavaan elämäntilanteeseen. Itse olen käyttänyt etäenergiahoitoa myös tuomaan lisää voimaa ja iloa elämään, kun olo on ollut jostain syystä vedoton.

Hoidon aluksi viestittelemme tai soitamme ja kerrot minulle tilanteestasi, ja jos sinulla on joku tietty asia mihin kaipaat hoitoa. Voit tulla hoitoon myös vaikka sinulla ei olisi mitään erityistä syytä. Parantava energia menee aina sinne, missä sitä tarvitaan. Sitten voit käydä makuulle tai istumaan ja rentoudut vastaanottamaan hoidon. Hoidon vastaanottamiseen et tarvitse mitään erityisiä taitoja, vaan kelpaat juuri sellaisena kuin olet. Voit ajatella ottavasi hoidon vastaan. Hoidon lopuksi lähetän sinulle kirjallisen palautteen sen kulusta. Hoidon aikana saatat tuntea erilaisia tuntemuksia eri puolella kehoa. Voit tuntea esimerkiksi painelua, painetta tai kihelmöintiä. Tämä on merkki siitä, että hoito vaikuttaa. Hoito vaikuttaa myös, vaikket tuntisi mitään erityistä tai edes uskoisi hoitoon. Etäenergiahoidon kesto on 30 minuuttia.

Etähoito soveltuu myös eläimille. Hoito sopii esimerkiksi äkillisiin tapaturmiin, sairastumisiin ja vammoihin nopeuttamaan paranemista tai parantamaan eläimen yleistä hyvinvointia. Hoidolla on samanlaisia vaikutuksia eläimeen kuin ihmiselle. Voit tarkkailla eläintäsi ja sen reaktioita hoidon aikana, mutta se ei ole pakollista. Oma hevoseni esimerkiksi reagoi saamaansa etähoitoon lipomalla huuliaan. Se teki sitä hoidon ajan niin paljon, ettei se voinut olla sattumaa ja lopetti sen hoidon jälkeen. Myös tarhakaverit saivat hoitoa osakseen, koska nekin lipoivat huuliaan, mutta vähemmän kuin hoidon varsinaisena kohteena ollut hevonen. Hoitoa varten toimita minulle kuva eläimestä.