Äänimaan Annukka

Kuka minä olen?

Olen koulutettu äänimaljahoitaja, hevosten äänimaljahoitaja, Suomen Energiahoitajien kouluttama Bodymind Energy Balancing harjoittelijahoitaja sekä Helmi Healing energiahoitaja. Tunnen halua parantaa ihmisten ja eläinten henkistä ja fyysistä hyvinvointia ja energiahoidoista sekä äänimaljoista löysin oman tapani vaikuttaa. Tapani ei ole perinteinen, vaan monelle uusi ja vieras. Haluan omalta osaltani olla viemässä eteenpäin ihmisten tietoisuutta vaihtoehtoisista hoitomuodoista osana sairauksien hoitoa, yhdessä länsimaisen lääketieteen kanssa, luomatta vastakkainasettelua. Olen itse saanut apua käyttämistäni hoitomuodoista herkälle keholle ja mielelle stressin säätelyyn ja purkamiseen.

Syksyllä 2021 saattelin ensimmäisen oman hevoseni sateenkaarisillalle ja siitä sai alkunsa henkisen kasvun matka, jonka yhtenä välipysäkkinä opiskelin vuonna 2022 Sounds for Horses-kurssilla hevosten äänimaljahoitajaksi. Löysin oman tapani olla ja kommunikoida eläinten ja erityisesti hevosten kanssa. Hevosharrastukseni, joka on alkanut 6-vuotiaana, sai ihan uuden muodon ja suunnan, jossa kuunnellaan enemmän hevosen omaa ääntä.

Minä autan sinua palautumaan stressistä takaisin luonnolliseen tasapainoon, jossa meidän viisas keho pystyy itse parantamaan itseään. Teen sen antamalla energiahoitoja ja äänimaljahoitoja. Voin samalla hoitaa sinun hevosen, koiran tai kissan. Teidän molempien hyvinvointi tukee toinen toistaan. Annan teille hetken pysähtyä, palata omaan kehoon ja luoda yhteyttä uudella tavalla.

Hoitojani kannattaa kokeilla rohkeasti ja ennakkoluulottomasti. Sinun keho on viisas ja tuo tietoisuuteen vaan asioita, mitkä on sopivia siihen hetkeen. Minä haluan luoda hoitotilanteesta turvallisen, rentouttavan ja hyvää oloa tuovan. Sinä olet sen arvoinen.

Päätyöni teen taloushallinnon parissa. Olen koulutukseltani tradenomi ja KLT-kirjanpitäjä.

Koulutukseni:

Sounds for Horses- oman hevosystävän äänimaljahoitokoulutus 15.5.2022

Sounds for Horses -äänimaljahoitajakoulutus 20-21.8.2022 ja 17-18.9.2022

Hevosen kehonhuoltoa ja anatomiaa-verkkokurssi (kouluttaja osteopaatti Tiina Väinölä) kevät 2023

Helmi Healing-kvanttienergiahoitajakoulutus 17.4.- 29.5.2023

Intialainen päähieronta-kurssi (kouluttaja: Mira Salo) 1.5.2023

Hevosen kivun tunnistaminen ja hoito-verkkokurssi n. 10 h (kouluttaja Mervi Pakola ja Ann-Helena Hokkanen) kevät 2023

Natural bodymind working- koulutus 25.5. - 15.6.2023

Tiibetiläisen äänimaljahoidon ja sointukylpyohjaajan koulutus 14.8. - 12.9.2023

Bodymind Energy Balancing fyysisen kehon hoito-koulutus, Suomen Energiahoitajat, syksy 2023

Bodymind Energy Balancing tunnekehon hoito-koulutus, Suomen Energiahoitajat, (käynnissä)